21 Ocak 2012 Cumartesi

“Take Me Home”

Pek sevdiğimiz grup Agua de Annique’in vokali Anneke van Giersbergen’in yeni albümü “Everything Is Changing” dün satışa sunuldu. Giersbergen’in Agua de Annique ile üçüncü kez iş birliği içinde olduğu ve on iki şarkının bulunduğu albümden ilk eleştiriler de gelmeye başladı. Biz tamamını henüz dinlemedik, ama albümün “In Your Room” kadar iyi olduğunu umuyoruz.

Şimdilik genelde iyi yönde eleştiriler alan “Everything Is Changing”den yayınlanan ilk şarkı “Feel Alive” idi. Sade bir klibe ve ismi gibi canlılık veren, mutluluk aşılayan sözlere sahip “Feel Alive”ın ardından albümün dördüncü şarkısı ve yeni klibini, yani “Take Me Home”u da yine bugün dinleme şansına eriştik. İyi bir çıkış şarkısı diyebileceğimiz “Take Me Home” gayet enerjik ve sözleri de akılda kalıyor. Kendini de sıkmadan, arka arkaya dinlettiriyor. Ayrıca son derece hoş bir klibe sahip: Siyah beyaz klipte Anneke van Giersbergen’i hem şarkıyı söylerken, hem dans ederken, hem de gitar, bas gitar, klavye ve davul çalarken izliyoruz. Yani güzelliğinden ve ışığından hiçbir şey kaybetmediğini kanıtlarcasına şarkısını çalıp söylüyor Anneke. Klip de “Feel Alive”ınkinden daha başarılı olmuş; Anneke’yi davul çalarken görmek yetiyor da artıyor zaten.

Konser tarihlerini de açıklamaya başlayan Anneke van Giersbergen’in takviminde şimdilik Türkiye yok. Umarız yakında Türkiye'ye yolu düşer de albümü canlı canlı dinleyebiliriz ve kendisinin sahnede bir kez daha devleşmesine tanık olabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder